Rëndësia e vrapimit në stinën e vjeshtës

0
205

Vrapi duhet të jetë pjesë e përditshmërisë suaj. A e dini që kur vraponi ju zvogëloni dhjamin në trup, ulni presionin e gjakut dhe rrezikun e diabetit.

Gjithashtu, vrapimi forcon muskujt dhe skeleti bëhet shumë herë më i qëndrueshëm. Madje, kjo vlen edhe për të moshuarit.

Vrapimi ka rëndësi edhe për ruajtje të moshës. Ata që vrapojnë kanë më pak sëmundje dhe ulin shanset për vdekjen e parakohshme.

Vrapi ju bën më të zgjuar duke rritur qarkullimin e gjakut dhe nivelin e oksigjenit në tru.

Thuhet se një njeri që vrapon i merr më shpejt vendimet./Oxygenpress.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here