Kërkohet ndihmë për Arbër Sadikun

0
221

Arbër  Sadiku, 20 vjeçar, vuan nga një sëmundje Neurologjike ku deri më tani ka pasur disa intervenime në Kosovë, Shqipëri dhe Turqi, por gjendja e tij vetëm  se po rëndohet.

Së fundmi shpresa e vetme për Arbërin ka mbetur në spitalin e Gjermanisë “  International Neuroscience Intitute” Hanover, e cila kushton  minimum 67,000 euro, shkruan OxygenPress.info.

Të gjithë ata që kanë mundësi, mund të kontribuojnë në këtë xhirollogari bankare:

Arbër (Fatmir dhe Shukrije) Sadiku

Viti i lindjes: 30.09.1998

Nr i. i xhirollogarisë: 2034000119035447 / Oxygenpress.info

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here