Vizita e komisionerit Johannes Hahn në Prishtinë përmes fotografive

Komisioneri Evropian për Politika të Fqinjësisë dhe Negociata të Zgjerimit, Johannes Hahn ka qëndruar në Kosovë.

Gjatë qëndrimit të tij në Kosovë ka bërë thirrje për zgjidhjen e të gjitha çështjeve bilaterale me Serbinë.

Kjo është vizita e komisionerit Johannes Hahn në Prishtinë, përmes fotografive: