Vendet që do të mbeten pa rrymë

KEDS-i, të martën, publikoi orarin më të ri të reduktimeve me energji elektrike për qytetet e Kosovës për ditët e ardhshme.

Orari i plotë:

Prishtinë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Më 10.05.2018 në TS 110/10(20)kV Prishtina 5 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV j21 Kodra e Trimave 21 (Kodi: 13000010) prej orës 09:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesë: Kodra e Trimave (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Ndërrimi i Transormatorit 1250 kVA.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.05.2018 në Mazgit 35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Lumi i Madh (Kodi: 15019006) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Millosheva, Brezhnica (një pjesë), Stanovci i Epërm, Stanovc i Ulët, Lumi i Madh (Velika Rekë) dhe Prilluzha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele në Trafo Fusha I.

Më 11.05.2018 në Mazgit 35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Plemetin (Kodi: 15019003) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Plemetin, Hamidi, Bivolak, Gllavotin, Bivolak, Strovc, Zhilivodë, Bequk dhe Millosheve (një pjesë).

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele në Trafo Fusha II.

Ferizaj

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.05.2018 në TS35/10kV Shtërpcë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shtërpca 2 (Kodi: 40044002) prej orës 11:00 deri në ora 12:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Qendra e Shtërpcës.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime- matje 10kv.

Më 11.05.2018 në TS35/10kV Shterpcë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Fabrika (Kodi: 40044004) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Fabrika Ivo Llolla Ribar.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime – matje 10kv.

Më 11.05.2018 në TS35/10kV Shterpcë do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Pilana (Kodi: 40044008) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Pilana, Farma dhe Gllogu.

Arsyeja e ndërprerjes: Punime- matje 10kv.

Gjakovë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.05.2018 në TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (Kodi: 82000010) prej orës 10:00 deri në ora 13:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Bellacërkë, Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca dhe Zoçishtë.

Arsyeja e ndërprerjes: Drejtimi i shtyllës, degëzimi Hoçë e Madhe.

Më 11.05.2018 në Malisheva 35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Caralluka (Kodi: 82082001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.603 Adem Jashari (një pjesë), rr.605 Rilindja Kombëtare (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), rr.610 Hisni Mazreku (1 konsumator), fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë, Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 11.05.2018 në Malisheva 35/10 [kV] do të ndërprehet.

Dalja 10 kV Mirusha (Kodi: 82082002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Rr.603 Adem Jashari (1 konsumatorë), Rr.Imer Krasniqi (7 konsumatorë), Rr.605 Hamdi Berisha (1 konsumator), rr.606 Pavarësia (1 konsumator), fshatrat: Bubël, Burim, Carallukë (3 konsumatorë), Damanek, Gurbardhë, Llapçevë, Lubizhdë, Lubizhdë e Malishevës, Lumnishtë, Mirushë, Mrasor, Panorc (një pjesë) dhe Turjakë.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 11.05.2018 në Malisheva 35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Spitali (Kodi: 82082003) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Spitali i Qytetit dhe rr.608 Hamdi Berisha.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Gjilan

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 10.05.2018 në TS 35/10 kV Kllokot do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Industrial – Kllokot (Kodi: 61065005) prej orës 11:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: fshati Mogillë, një pjesë te Vitisë, te Zahirt, Tafa-benzin, Leo-com, Zefi BlindMlini-“Loni”, Migrosi, Erabi, Xhela-mobileria, Betonjerka, Gashi-P, Augustini-P, TSSH-betoni, Fab.Ujit-Natyral, Njazi Mjekra, Art-Projekt, Liridon Mustafa, Ridvan Aliagiq dhe Bujku.

Arsyeja e ndërprerjes: Montimi i shtyllës së TL në Mogillë për kyçjen e TS të ri në punë.

Mitrovicë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.05.2018 në Shupkovci 35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Shala (Kodi: 71074001) prej orës 10:30 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Reka, Tunelli i Parë, Kutllofci, Mazhiqi, Rashani, Terstena, Bare, Bajgora, Vidishiqi, Kovaqica, Kaqanolli, Rahova, Boletini, Zhazha, Vllahia, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërgja dhe Selaci.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 11.05.2018 në Shupkovci 35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kqiqi (Kodi: 71074002) prej orës 12:30 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Shupkovci, Kçiqi i Vogël dhe Kçiqi i Madh.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Më 11.05.2018 në Shupkovci 35/10 [kV] do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Sitnica (Qendra) (Kodi: 71074003) prej orës 14:00 deri në ora 15:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: qendra e qytetit.

Arsyeja e ndërprerjes: Shqyrtimi i mbrojtjes rele.

Pejë

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 11.05.2018 në TS 110/10(20)kV Peja 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Q. e fëmijëve (Kodi: 51000003) prej orës 09:00 deri në ora 10:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: rr.TMK-së nga Shtëpia e mallrave deri te Universiteti Haxhi Zeka,Qerdhja e fëmijëve, banesat e pensionistëve, Lagjja rreth Kullës së Pashës dhe banesat Selman Uka.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontimi i TMRR-ve.

Mirëmbajte të planifikuar

Më 11.05.2018 në 110/10 kV Kline do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Gllareva (Kodi: 52000009) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Dresniku, shkolla, Benita kompani, Gllareva1, Veselajt 2,3,4, Morinët 5 shkolla, Rixheva1 dhe 2, Stapanica 2, Zabërgja, Qabiqi1, 2 dhe 3, Gllarevë Antena e Ipko-s, depo M. Jaha, Mirusha transport, Lagjja Buzhalla.

Arsyeja e ndërprerjes: Pastrim i trasesë.

Prizren

Ndërprerje me kërkesë të KOSTT-it

-Nuk ka

Ndërprerje me kërkesë të palëve të treta

Nuk ka

Mirëmbajte të planifikuar

Nuk ka

Ndërprerje e domosdoshme për punimet për sigurinë e sistemit

Më 10.05.2018 në TS 35/10 kV Zhuri do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Zhuri (Kodi: 30035003) prej orës 11:00 deri në ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Zhuri, Shkoza, Dobrushtë, Milaj, Gorozhubi, Planeja dhe Vërmica.

Arsyeja e ndërprerjes: Demontim i shtyllave të tensionit të mesëm.