Veçanti në zonat nënujore

0
98

Mendohet se 95 përqind e zonave të ndryshme nënujore janë të paprekura, por thuhet se ka disa që janë eksploruar.

E në fundi e oqeaneve thuhet se fshihen mrekulli dhe se ka gjëra të pabesueshme.

Këto janë disa prej të gjeturave nënujore që thuhet se bota i ka fshehur.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here