Valentina Ibrahimi nga Ferizaj ka nevojë për ndihmë, është diagnostifikuar me leukemi akute

Valentina Ibrahimi 24 vjeçare është diagnostifikuar me sëmundjen Leukemi akute dhe ka nevojë për ndihmën e te gjithëve për ta çuar jashtë shetit për shërim, shkruan Gazeta Metro.

Valentina momentalisht është duke u trajtuar në Turqi, dhe për shërimin e plotë të saj duhen 200.000 euro, ndërkaq Ministria e Shëndetësisë ka ofruar 30 mijë, pjesa tjetër mbetet të sigurihet.

Më poshtë ju sjellim të dhënat e Familjes Ibrahimi ku ju mund të kontriboni me aq sa mundeni: