Vala e parë e vaksinave COVID-19 ka mbërritur në Ganë përmes iniciativës COVAX

Vala e parë e vaksinave COVID-19 ka mbërritur në Ganë përmes iniciativës COVAX.

“Sot shënohet momenti historik për të cilin kemi planifikuar dhe punuar aq shumë.” tha Drejtori Ekzekutiv i UNICEF Henrietta H. Fore.

“Me dërgesën e parë të dozave në Gana, ne po fillojmë të mbajmë premtimin e Facilitetit COVAX për të siguruar që njerëzit nga vendet më pak të pasura dhe zhvilluara të mos lihen pas në garën për vaksinat që shpëtojnë jetën.”/bashkëpërshëndetin