Vajza më e fuqishme në botë, Majlinda Kelmendi, sot ka ditëlindjen

Kampionja Olimpike, Majlinda Kelmendi sot ka ditëlindjen.

Është 9 maj, pikërisht Dita e Evropës, ku në vitin 2016 ajo në këtë ditë kishte fituar edhe titullin Evropiani i Vitit.

Kelmendin e njeh e gjithë bota.

Asaj në mënyrë të veqnatë i ka uruar trajneri i saj Driton Kuka.

“Urime Majlinda rrnofsh edhe 100 vite të tjera.

Kampionja jonë Olimpike sot feston ditëlindjen!

Me punë si gjithmonë edhe sot 💪💪

Majlinda emblema më e mirë Shqiptare e lirisë sonë të shtrenjtë.

E kemi dhuratë nga Zoti për popullin Shqiptar për shpresën për një të ardhme …

Krenar dhe mirënjohës têrë jeten!”, ka shkruar Driton Kuka./Oxygenpress.info