Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës do të performojë në Finlandë

Trupa e Baletit Kombëtar të Kosovës do të performojë në Finlandë këtë vjeshtë.

“Një legjendë për dashurinë ” është një tregim i një vajze të vogël që rritet në një grua të mrekullueshme dhe dy burra që bien në dashuri me të.

Njëri fiton, tjetri humbet. Humbësi nuk mund të përballojë disfatën. Por në fund, më e rëndësishmja se të gjitha është dashuria.

Koreografi: Pullumb Agalliu | Muzikë: Rrustem Bajrami | Drejtori i Baletit: Ahmet Brahimaj.

Vendet: 8.10.2018 (Tampere-talo), 9.10.2018 (Finlandia-talo), 10.10.2018 (Logomo) dhe 11.10.2018 (Pori, Promenadi).


Biletat: Shtëpia e Kulturës Tampere, lippu.fi dhe ticketmaster.fi