T’i ruajmë dhe mbrojmë burimet ujore!

Nga Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina:

Të bukura i kemi edhe liqenet akumuluese sipërfaqësore Batllava e Badoci.
Niveli i ujit në liqenin e Batllavës është 3.87 m nën kuotën e kapërderdhjes, ndërsa niveli i ujit në liqenin e Badocit është 9.70 m nën kuotën e kapërderdhjes.
T’i ruajmë dhe mbrojmë burimet ujore!
Janë pasuria e së ardhmes!
Çdo pikë uji ka vlerë!
Kurseni dhe paguani që ta kemi çdoherë!