”The Greatest Showman” thyen rekordin e Adele në Britani

0
23

Albumi ”The Greatest Showman” ka kaluar më shumë se një javë në vendin e parë në Britaninë e Madhe.

Më shumë se çdo album tjetër gjatë këtij shekulli, duke ‘mposhtur’ Adele.

”The Greatest Showman” është albumi me kolonat zanore të përdorura në filmin me të njëjtin emër. Ai u publikua më 8 dhjetor 2017 nga Atlantic Records.

Kolona zanore e filmit qëndroi në vendin e parë të tabelës në javën e saj të fundit për vitin 2018 dhe është java e saj e 24′ jo-rresht, që qëndron në krye të tabelës.

Albumi i Adele ‘21’, grumbulloi 23 javë midis shkurtit 2011 dhe prillit 2012./Atsh/OxygenPress.info.