Thaçi zbulon pllakën përkujtimore, e cila ka gabime drejtshkrimore

Presidenti i vendit, Hashim Thaçi bashkë me përfaqësuesit e OVL së UÇK-së ka zbuluar pllakën në Kullën e Rezistencës së familjes Imeri në Ozdrim të Klinës.

Në këtë pllakë e cila supozohet të qëndrojë për shumë vite aty dhe të simbolizojë rezistencën e kësaj familje, ka gabime drejtshkrimore.

Fjala “QERDHE” ka humbur kuptimin e saj pasi është shkruar gabim, duke qenë e saktë “ÇERDHE”.