Ta ndihmojmë Serbeze Dançan!

Serbezja është e sëmurë nga kanceri (Myelofibrosis primaria) dhe i nevojitet shërim jashtë vendit. Kostoja e trajtimit është e papërballueshme për familjen e saj.Dërgo SMS në numrin 55049 për ta ndihmuar atë.

Shpërndani këtë postim që sa më shumë persona ta shohin thirrjen për të ndihmuar rastin.

Vlera e një SMS-i është 1Eur. Të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për të ndihmuar Serbezen.