Ta ndihmojmë Kaltrinën

Kaltrina Zhushi është diagnostifikuar me sëmundjen e rrallë të Encephalitis autoimuna anti NMDAR, sëmundje e cila atakon sistemin nervor dhe vështirëson funksionimin e rregullt të trupit. Kjo sëmundje ka kosto të lartë dhe për fat të keq nuk mund të trajtohet në Kosovë.

Diagnostifikimi i sëmundjes te Kaltrina është bërë relativisht vonë dhe çdo vonesë në luftë me këtë sëmundje është një ditë e cila rrezikon seriozisht jetën e Kaltrinës. Prandaj, familjet Zhushi dhe Gjonbalaj/Hasanaj bashkë me shoqërinë e saj e kemi nisur një kampanjë përmes sëcilës synojmë të mbledhin fonde të cilat do të mundësonin sigurimin e terapisë së nevojshme për Kaltrinën.

Për të fituar këtë betejë na duhet ndihma e secilit prej jush, kontribo edhe ti!
Për transfer brenda Kosovës
Numri i xhirollogarisë në të cilin mund të kontriboni është:
TEB 2011000057284166 – Zalbone Zhushi
Per transfer jashtë Kosovës
Swift Code:TEBKXKPR
IBAN:XK05
TEB 2011000057284166