Stadiumi “Fadil Vokrri” shpejt do vlerësohet nga UEFA

Stadiumi “Fadil Vokrri” do të hapet shpejt, e gjithë puna në të, do të vlerësohet nga UEFA.

Ishte planifikuar që ndeshja testuese të mbahej më datën 28 korrik, por ajo është shtyrë për kohë të pacaktuar për shkak të vdekjes së veprimtarit të çështjes kombëtare, Adem Demaçi, e Kosova mbajti tre ditë zie.

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi ka bërë të ditur se tashmë kanë testuar ndricimin në stadium./oxygenpress.info

Fotografia kryesore: Arton Krasniqi