Sot mbahet Kampionati i Kosovës për Senior në xhudo

Sot mbahet Kampionati i Kosovës për Senior në xhudo.

Federata e xhudos njfton se garat mbahen në palestren e sporteve “Karagaqi” në Pejë, nga ora 11:00.

Në këtë kampionat marrin pjesë edhe Akil Gjakova, Loriana Kuka, Shpati Zekaj dhe Erza Muminoviq.