Sonte në “Dodona” premiera “Të martuarit e lumtur”

Të mërkuren, në ora 19:30, jepet premiera “Të martuarit e lumtur”, kurse repriza me 11 prill, në ora 19:30.

Një çift, një mjek dhe një infermiere, kanë klinikë gjinekologjike private në të cilën nganjëherë kryejnë edhe aborte ilegale. Telashet për çiftin fillojnë gjatë komplikimit të një aborti.

Luajnë:
Rabije Kryeziu
Armend Ballazhi
Njomza Tmava
Mirgita Lushtaku
Rita Mustafa
Jora Dajçi

Pianist: Alzan Gashi
Koreografia: Rabije Kryeziu
Skenografia dhe kostumografia: Dhurim Ismaili
Dizajner i dritave: Skender Latifi, Bedri Maloku
Teknik skene: Skerdi Morina
Dizajni: Leonard Krasniqi

Nga: Pashtrik Brahaj dhe Zana Duraku
Regjia: Zana Duraku