Sivjet kryeministri i Kosovës uron festat me disa kartolina të veçanta

Edhe këtë fundvit, fëmijët me Down Syndrome kanë përgaditur punime të veçanta. Me shumë përkushtim dhe dashuri ata kanë sjellur kartola me motive festive.

Është kryeministri i Kosovës ai që sivjet ka zgjedhur të uroj festat e fundvitit me këto kartolina.

Këtë  ka bërë të ditur shefi i ekzekutivit, Ramush Hardadinaj, përmes llogarisë së tij facebook.

Në përkrahje të fëmijëve me Down Syndrome, këtë vit kam përzgjedhur kartolinat unike të punuara nga ta me shumë dashuri dhe përkushtim për festat e fundvitit”, ka shkruar kryeministri Haradinaj./OxygenPress.info