Shumë shpejt në treg iPhone XL

iPhone XI që do dalë në treg gjatë këtij viti do ketë tre kamera. “Janë dy kamera të dizejnuara vertikalisht, njësoj si tek iPhone XS. Fotografitë tregojnë se do ketë një kamera të tretë në mes të tyre, por nga ana tjetër. Mbi të do jetë një blic LED dhe një mikrofon në pjesën e poshtme.

Duket se Apple ka qëllim të sjellë risi në botën e teknologjisë që ti dërgojë të gjithë të apasionuarit tek iPhone XI. Mirëpo, ende nuk dihet se kur do dalë në treg apo sa do kushtojë./Fish/OxygenPress.info