Shqiptari që la pa fjalë jurinë e ‘The Voice’ në Francë

Gjon Muharremaj, ka mahnitur jurinë e Albania’s Got Talent 8 vite më parë, tani të njëjtën gjë ka bërë edhe me jurinë e The Voice France.

Pak ditë më parë ai ka kaluar me sukses audicionet e fshehura, ndërsa me zërin e tij i ka lënë pa fjalë anëtarët e jurisë, ku të gjithë kthyen karriget për të.

Gjoni ka lindur në Francë mirë prindërit i ka shqiptar. Babai nga Kosova dhe nëna nga Tirana. Gjoni flet shumë mirë shqip, ai ka edhe një këngë që titullohet “Babi”./ njekomb