Shpat Deda sme koncert për 14 shkurt

Shpat Deda me datën 14 shkurt do të vijë me një koncert në Prishtinë.

Koncerti i titulluar “Herat to heart” , do të vij në ditën e të dashuruarve.

Bashkë me Nesim Maxhunin, Armend Xhaferin, Ilir Bjarin dhe Fatlind Feratin, Shpati do të ngjitet në skenë në mbrëmjen e 14 shkurtit në Kino Armata për të kënduar këngët e tij bashkë me publikun.

Koncerti fillon në ora 20:00,  hyrja është e lirë, ndërsa ky event është mundësuar nga Komuna e Prishtinës.