Shpageta që përdoren si pipa – ta ruajmë planetin nga mbeturinat

Harroni pipat e plastikës. Harroni edhe të letrës. Teksa bota po kërkon mënyra për të ndaluar që planeti të mbushet me mbeturina, pipat shpageta tashmë janë në treg.

Që kur shumë loakle apo kompani filluan që pipat e plastikës t’i zëvendësojnë me ato të letrës, debat i madh ëhstë ngjallur gjithandej nga ambientalistët.

Kësaj radhe, një ide brilante ka ardhur në baret italiane.

Atje kanë filluar një iniciativë që ato t’i zëvendësojnë me pipa shpagetash.

Siç edhe mund ta shihni në fotografi, ato po përdoren për të pirë.

Me të filluar së postuari fotografi shumë lokale iu përgjigjën kësaj ideje, ndërsa njerëzit filluan ta mbështesin gjithandej.

Mësohet se kohë më parë, në Britani është përdorur kjo metodë dhe ende është nëpër shumë bare./OxygenPress.info