Shikoni si e ndriçuan shtegun e biçikletave

Polonia ka mahnitur gjithë botën me konceptin e një shtegu tradicional për biçikleta.

Qyteti rural i Lidzbark Warminski hapi një shteg të shkurtër për biçikleta, i cili shkëlqen në ngjyrë të kaltër gjatë natës.

Duke u mbushur gjatë ditës me energji nga dielli, seksioni special i shtegut është thjeshtë një shpikje interesante dhe mahnitëse që çon drejt liqenit Wielochowskie.

Kompania evropiane inxhinierike TPA e projektoi teknologjinë e cila ndriçon shtegun e biçikletave.

Se si duket ai mund t’i shihni pamjet më poshtë