Shikojeni mirë këtë fotografi të realizuar në malet e Kosovës

Fotografi Arian Mavriqi nuk ka të ndalur.
Ai vazhdimisht sjellë mrekulli nga gjithandej Kosovës.
Kësaj radhe ja çfarë shkruan për këtë fotografi.
“Kjo fotografi mbetet fotografia ime ma e preferuar deri me sot. Nëse fokusoheni në shpindën e Drerit ju do të vëreni nje zog të llojit Trishtili i Madh, i cili qëndron lirshëm duke qenë i sigurtë dhe duke mos ndje frikë nga një krijesë dhjetra herë më e madhe se ai. Kjo na bënë të meditojmë thellë rreth bashkëpunimit që kanë kafshët dhe shpezët ndërmjet veti. Nuk është ky i vetmi rast kur kemi bashkëpunim ndërmjet kafshëve dhe shpezëve, sidomos kjo dukuri vërehet më së shumti në Safari.

Fotografia është shkrepur në malet e Kosovës”, Arian Mavriqi.