Shefi surprizon punonjësit me një bonus prej 10 milionë dollarësh!

Punonjësit në një firmë të pasurive të patundshme tregtare me qendër në Baltimore kishin festën e fundvitit, nga e cila u realizuan shumë ëndrra.

Shefi i tyre, Edward St. John, themeluesi i Shën John Properties, befasoi 198 punonjësit e kompanisë me një bonus prej 10 milionë dollarësh gjatë festës së tyre të 7 dhjetorit, njofton Klan Kosova.

Të punësuarit secili hapi një zarf në të njëjtën kohë që përmbante shumën e bonusit të tyre individual, disa prej të cilave ishin në rritje me 270,000 dollarë.

“Mbaj mend se hapja zarfin, duke parë numrin, duke më ndezur sytë disa herë sepse mendova se vizioni im ishte jashtë kontrollit dhe pastaj përqafova bashkëpunëtorët e mi”.

”Kam thënë disa herë, ”nuk mund të marr frym딓u ndjeva pak i bezdisshëm dhe më pas festova”, u shpreh Melissa Alleman, administratore e pagave dhe përfitimeve të kompanisë.

“Ndjeva sikur më në fund jetova në filmin tim Hallmark”, shtoi Alleman, e cila ka punuar për kompaninë për 19 vjet.

Bonusi prej 10 milionë dollarësh u nda midis punonjësve bazuar në vitet e tyre të shërbimit.

Ndaj një mekaniku që kishte qenë me kompaninë për 39 vjet, mori shtëpi pak më shumë sesa Larry Maykrantz, presidenti i kompanisë që ka qenë atje për 38 vjet.

Bonusi më i vogël ishte 100 dollarë, dhënë një punonjësi që filloi punën e tij të hënën pas festës, sipas Maykrantz.