Rruga Kaçanik – Hani i Elezit, bllokohet  në dy intervale të ditës së sotme

Sot, e premte, 2 nëntor 2018, për shkak të disa ndërhyrjeve që do të ndërmerren, me qëllim të sigurisë në komunikacion, rruga nacionale N2, që lidh Kaçanikun me Hanin e Elezit dhe pikën kufitare me Maqedoninë, do të jetë e bllokuar prej orës 9:30 deri në 11:30 dhe pasdite nga ora 13:30 deri në ora 16:00.

Ministria e Infrastrukturës i bënë lutje të gjithë qytetarëve që të shmangin qarkullimin në këtë rrugë për kohën e përcaktuar./OxygenPress.info