Rrrugët e Prishtinës ku po vazhdojnë punimet në rrjetin e ujit

Nga Kompania Rajonale e Ujësjellësit Prishtina:

Që nga orët e hershme të ditës së sotme, ekipet e mirëmbajtjes dhe operimit vazhdojnë të jenë në terren, për të riparuar infrastrukturën e rrjetit të ujit.
Zonat në të cilat është duke u intervenuar : rruga ” Lec Gradica”, rruga ” Papa Gjon Pali ll ” në lagjen Matiqan, rruga ” Petro Marko “, rruga” Drenica” në Fushë Kosovë, fshati Lupç dhe fshati Prugovc si dhe një intervenim te Kampusi Universitar/ te Rektorati në Prishtinë.
Ekipet teknike janë në terren deri në orën 22:00.
Punë të mbarë!
Faleminderit!