Rozmarina, kurë e vërtetë për të gjithë trupin

Rozmarina mund të ndihmojë në veçanti për të luftuar lodhjen mendore dhe fizike dhe mund të jetë një kurë e vërtetë për të gjithë trupin tonë. Sa për tretje, rozmarina rregullon funksionimin e mëlçisë dhe tëmthit. Ajo është në gjendje të zbusë dhimbjet e muskujve, ato për shkak të reumatizmit dhe madje edhe astmës, në sajë të përfitimeve analgjezike.

Gjithashtu rozmarina është shumë e dobishme për të mbajtur mirë lëkurën tonë, për të frenuar efektet e dëmshme të baktereve dhe mikrobeve në infeksionet e çdo lloji dhe gjithashtu mund të ndihmojnë në luftën kundër depresionit dhe ankthit.

Ajo është gjithashtu shumë e dobishme për të mbajtur traktin aktiv dhe efektiv urinar. Ne mund ta marrim atë në mënyra të ndryshme, si një bimë forma më e zakonshme, si çaj, vaj esencial, kapsula.

Mjekët nuk e rekomandojnë përdorimin e saj edhe në periudhën para apo pas operacionit. Për pjesën tjetër ajo e di se si të jetë një aleat i vlefshëm.