Ronaldo në Gjakovën e djegur nga serbët

Ishte viti 1999, kur futbollisti braziljan Luis Nazario Da Lima Ronaldo, vizititoi një ndër qytetet më të prekura të luftës, Gjakovën. Plot 20 vite më parë, Ronaldo vizitoi Kosovën pasi kishte fituar lirinë pas një lufte të përgjakshme me ushtrinë serbe.
I shoqëruar nga trupat e NATO-s, Ronaldo u prit nga mijëra banorë të Gjakovës dhe jo vetëm në rrugët e qytetit teksa edhe u përshëndet me ta.