Rikthehet në politikë pas 30 vitesh/ Ish-kryeminstri italian zgjidhet kryetar bashkie në moshën 91 vjeçare

Ish-kryeministri italian Ciriako De Mita është zgjedhur kryetar bashkie në një fshat të Napolit.

De Mita i rikthehet kështu jetës politike në moshën 91-vjeçare dhe ka synime për ta bërë fshatin Nousko si një vend turistik dimëror për të gjithë Italinë dhe Europën.

Ciriako de Mita ishte kryeministër në vitin 1988-1989 dhe pasi doli në pension u largua për t’u qetësuar në fshatin Nousko të Napolit, ku fitoi besimin e qytetarëve.