Rezultat i jashtëzakonshëm për një ndeshje futbolli

Rezultatet në një ndeshje futbolli mund të jenë bindëse, por kur ato kalojnë në numër dyshifror duken më interesante, e në raste të rralla edhe të dyshimta. Diçka e tillë ka ndodhur së fundi në Shqipëri, në ndeshjen mes ekipeve të Bilisht Sportit dhe Kinostudios, në konkurrencën për femra, ku janë shënuar plot 21 gola. Madje, të gjithë golat janë shënuar nga ekipi mysafir.

Rastet e tilla janë të rralla, por në Shqipëri çdo gjë është e mundur, madje dhe rezultate të tilla. Edhe rezultatet e ndeshjeve tjera ishin bindëse.