Qarkullimi Kosovë – Shqipëri, me më shumë shirita

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të mërkurën mori pjesë përurimin e zgjerimit dhe rehabilitimit të hyrjes së pikës kufitare Kosovë – Shqipëri, në Vërmicë.

Ministri Lekaj tha se revitalizimi i pikës kufitare do të ndikojë në lëvizjen më të lirë të qytetarëve dhe mallrave nga të dyja anët e kufirit.

Ai shtoi se edhe në vazhdim do të punohet që ky kufi të mbetet simbolik.

Mes të tjerash, theksoi se pret që infrastruktura rrugore të zgjerohet edhe në hyrjen e kufirit nga ana e Shqipërisë.

Për 10 ditë, në kuadër të mirëmbajtjes rrugore, u asfaltuan shiritat shtesë dhe ata ekzistentë, dhe shtoi shenjëzimin bashkë me ndriçim.