Protestë paqësore në Ditën e të Zhdukurve

Në Ditën Ndërkombëtare të të Zhdukurve do të mbahet një protestë paqësore në Prishtinë.

Protesta organizohet nga Shoqata për Dëme të Luftës “Ngritja e Zërit” dhe mbahet më 30 gusht duke filluar nga ora 09:30.

Protestuesit do të marshojnë në këmbë nga sheshi “Zahir Pajaziti” deri tek sheshi “Skënderbeu” ku do të kërkojnë drejtësi për viktimat e luftës së fundit në Kosovë.

Kreu i shoqatës Jahir Bejta do t’ju drejtohet protestuesve me një fjalë të shkurtër duke elaboruar dështimin e politikës dhe drejtësisë kosovare për të zbardhur të vërtetat e luftës.