“Përqafo një arushë”

“Hug a Bear”, apo “Përqafo një arushë” nuk është ditë që ka të bëjë me kafshët e mëdha që bredhin pyjeve. Por, bëhet fjalë për lodrat me pamje arushi, dhe ngrohtësinë që ato na japin nëse i mbajmë në shtëpi, dhe i përqafojmë.

Shpesh janë dhurata e parë që na jepet, dhe mbesin kujtimet më të mira që i kemi pasur në jetë. Madje, ato janë të mira edhe për t’i shoqëruar fëmijët.

Historia e Ditës së Përqafimit të Arinjve

Historia e kafshëve të mbushura thuhet se është shumë e vjetër.

Lodrat prej pelushi siç njihnim në fillim, filluan të shfaqeshin në vitet 1830, por më i njohur nga të gjithë ata, Teddy Bear, erdhi në vitin 1902.

Tani ka miliona Teddy Bears që prodhohen çdo vit.

Si të festoni Ditën e Përqafimit të Arinjve

Përqafoni ariun tuaj. Nëse nuk keni një ari, merrni një ari dhe përqafoni!

Gjejeni se cila është kafsha juaj e preferuar prej pelushi dhe ndani atë me ata që i duan ato.

Sot është kjo ditë. Përqafoni një ari dhe kujtoni fëmijërinë tuaj./OxygenPress.info