“Përnjëherë e mjegullt dhe e pashmangshme”

“Përnjëherë e mjegullt dhe e pashmangshme: Modernitetet 1945-1989”, është ekspozita që u hap në në Kino Lumbardhi në Prizren. Ekspozita do të qëndrojë e hapur deri më 25 nëntor, dhe mund ta shihni cdo ditë, përvec ditës së hënë, raporton OxygenPress.

Ekspozita u realizua në kuadër të projektit Prizren Urban Memoryscapes, projekt tetë-mujor i cili u ideua përmes partneritetit të Fondacionit Lumbardhi dhe Iniciativës për Histori Gojore.

Ekspozita u mundësua me mbështetjen e Fondacionit Franko-Gjerman, Ambasadës Franceze, Ambasadës Gjermane, Sharrcem dhe Komunës së Prizrenit./OxygenPress.info