“Përgatite dhuratën vet ,jep dashni për dikë që se pret “

Nga Nëna dhe Fëmijë të Lumtur

Të dashur miq e dashamir ,
edhe sivjet po e nisim edicionin e 5-të!
“Përgatite dhuratën vet ,jep dashni për dikë që se pret ”
Është festë,andaj ejani të solidarizohemi së bashku
Kampanja ka për qëllim të grumbullojë dhurata për festat e fundvitit për fëmijet e familjeve në nevojë.
Ju lusim që edhe kësaj here t’i përgjigjeni kërkesës sonë që të mbledhim sa më shumë 🎁
Dhuratat duhet të përmbajnë gjëra ushqimore:
të ëmbla e të njelmëta, ndonjë liber, loder, fletore për ngjyrosje etj.
Mos të ketë VESHEMBATHJE në dhuratë,ju lutem.
Gjithashtu, në dhurata të jenë të shënuara mosha dhe gjinina e fëmiut dhe te përgatitet në kuti të këpucëve me qëllim që të jenë të njejta për të gjithë fëmijët .
Cekim :vitin e kaluar kemi grumbulluar 2500 dhurata
Dhuratat i pranojmë
Cdo ditë pune nga ora
09:00 deri ne oren 16:00.
+38849-272-891
Dhe i grumbullojmë deri me dt.28 dhjetor.
Shumë dashuri për ju❤