Pavarësia SOPA me video promovuese për vendin

Në linkun  më poshtë, mund të gjeni një video të shkurtër promovuese për shënimin e 11 vjetorit të Ditës së Pavarësisë së Kosovës.

Në videon promovuese, vajza 11 vjeçare, Pavarësia SOPA, e cila lindi në ditën e njëjtë, kur u shpall Pavarësia më 17 shkurt, 2008 flet për ditëlindjen e saj dhe përvjetorin e 11-të të Ditës së Pavarësisë së Kosovës.

Video është përgatitur nga Divizioni për Komunikim me Publikun i Ministrisë së Punëve të Jashtme.