Pasqyra, mikrovala, droni… dobësojnë WiFi-në në shtëpinë tuaj

Tregoni nëse nuk keni përjetuar stres sa herë keni pasur WiFi-në të dobët në shtëpi.

Ndonjëherë, problemi fillon në shërbimet e dobëta të internetit, por kohën më të madhe mund të keni internet të dobët për shkak të WiFi-së dhe objekteve specifike që mund ta dobësojnë atë.

Më poshtë keni “armiqtë” kryesorë që dobësojnë internetin e kësaj paisjeje me “vlerë”.

Sipërfaqet metalike dhe mobiljet

Muret me tulla dhe gurë

Pasqyra

Frigoriferi dhe makina larëse

Dritat e krishtlindjeve

Interfoni që monitoron fëmijët

Droni

Mikrovala