Paramendojeni një film ku bashkë janë Luan Jaha, Ndriçim Xhepa dhe Ilire Vinca

Jetën e zakonshme dhe të qetë të një fshati “të harruar” e çrregullon ardhja e tri prostitutave në kafenenë ilegale të dy vëllezërve makro.

Burrat, edhe përkundër përpjekjeve të grave të tyre për t’i ndaluar, tërë kohën e kalojnë në kafene duke harxhuar paratë e fundit në alkool dhe seks. Në shkollë mbizotëron gjendje kaotike, xhamia mbetet pa besimtarë.

Vetëm dy të rinj përfitojnë nga kjo rrethanë duke arritur të realizojnë lidhjen e dashurisë të ndaluar nga prindërit.

Në fund gratë çohen në kryengritje. Si pasojë kafeneja digjet, ndërsa jeta në fshat duket se do të kthehet përsëri në normalitet.

Ky është filmi i gjatë artistik “Pranverë e paharruar në fshatin e harruar” i cili është shfaqur në PriFilm Fest, për të cilin interesimi ishte tepër i madh.

Ky film i gjatë 110 minuta për asnjë çast nuk të bën të mendosh sa i gjatë qenka.

Skena fenomenale ofrohen nga aktorët më të mirë shqiptar.

Aty ndër të tjerë luajnë Luan Jaha, Ndriçim Xhepa, Ilire Vinca, Adriana Matshi …..

Regjia: Kushtrim Bekteshi

Skenari: Kushtrim Bekteshi

Producent: Mumin Jashari

Bashkë-producent: Sasho Pavlovski (Maqedoni), Genc Permeti (Shqipëri)

Kompania e Prodhimit: Media & Film Production, Kosovë

Bashkëprodhues: Manufaktura Production (Maqedoni), Ska-Ndal (Shqipëri)