Papa Françesku vaksinohet kundër COVID-19

Papa Françesku është vaksinuar kundër COVID-19, ashtu siç kishte njoftuar, në klinikën e ngritur përpara Aula Nervi.

Vatikani nuk komentoi zyrtarisht dhe u kufizua vetëm në një komunikimin, përmes zëdhënësit të tij, Matteo Bruni.

“Këtë mëngjes, fushata e vaksinimit kundër COVID-19 nisi në atriumin e Sallës Paul VI”, tha ai.

Ratzinger pritet, gjithashtu të vaksinohet në këto orë, siç komunikohet nga sekretari i tij, Imzot Georg Gaensëein./ATSH