Oda Amerikane në mbështetje të SOS Fshatrave të Fëmijëve

Fondacioni i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë ka ndihmuar SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë me mobile dhe pajisje. Ky donacion ndihmon në krijimin e një SOS familje të re, përmes të cilës do të ofrohet kujdesi dhe strehimi për fëmijët pa përkujdesje prindërore.

Këtij veprimi i janë bashkuar edhe disa kompani anëtare të Odës Amerikane.

SOS Fshatrat e Fëmijëve Kosovë përmes 9 SOS Familjeve ofrojnë strehim dhe përkujdesje për 66 fëmijë të braktisur apo të cilët kanë humbur kujdesin prindëror./OxygenPress.info