Nuk shpenzon asnjë euro të meditjeve që i takojnë; mësoni çka u premtoi banorëve që jetojnë në kufi me Maqedoninë

Premtimet e kryetarëve të komunave janë evidentuar nga Instituti GAP bazuar në paraqitjet që kanë pasur kandidatet nëpër debate televizive, nga aktivitetet e tyre në terren gjatë fushatës zgjedhore si dhe bazuar në programet përkatese elektorale.

Instituti GAP do të bëjë vlerësim të përmbushjes se këtyre premtimeve në baza periodike.

Në arsim, ekonomi, bujqësi, infrastrukturë, në kulturë, shëndetësi e sociale.

Të gjitha premtimet e tyre i gjeni në këto lista.

Në fund do raportohet se sa nga to i kanë përmbushur.

Oxygenpress.info çdo ditë do ju rikujton një prej tyre.

Premtimet e kryetarit të Hanit të Elezit mund t’i shikoni në këtë link

http://www.komunat.institutigap.org/premtimet/kryetaret/66/Refki%20Suma

Në rast se keni informata për premtime të dhëna e të cilat nuk gjenden në këtë platformë, apo dëshironi të raportoni për realizushmërine e premtimeve, ju lutem na shkruni në info@institutigap.org apo na kontaktoni në këtë numër telefoni 038 609 339″