Nis sfida “Mbjellë një pemë”, Besim Dina i përgjigjet

Donjeta Gashi, që është zëdhënëse e Qeverisë së Kosovës ka nisur një sfidë të re.

#PlantaTreeChallengeKosovo / Sfida “Mbjellë një pemë”

Ajo thotë se kushdo që jemi dhe çkado që bëjmë, secili nga ne mundemi të kontribuojmë më shumë për ambientin, më shumë për Kosovën.

“Andaj sot, si qytetarë të këtij vendi, po e nisim bashkë sfidën për ta mbjellë një pemë, për fëmijët tanë, për të ardhmen tonë! Të gjithë të nominuarit, të shoqëruar nga fëmijët, familjarët dhe miqtë, sfidohen ta mbjellin një pemë, kudo në Kosovë, në hapësirat publike, në oborret e shkollave, spitaleve, në sheshe dhe kopshte dhe, pastaj të nominojnë persona të tjerë”, ka shkruar ajo, duke nominuar të poshtëshënuarit.

Presidenten Atifete Jahjaga Olimpisten Majlinda Kelmendi dhe Driton Toni Kuka Kosova Judo FederationU.S. Embassy Pristina, Kosovo Ambasadorin Philip Kosnett, German Embassy Pristina, Ambasadorin Christian Heldt, British Embassy, Pristina, Ambasadorin Ruairi O’Connell, Deputetët Mimoza Kusari Lila, Ahmet Isufi, Memli Krasniqi, Dardan SejdiuArban Abrashi, Profesorët Lindita RugovaBesa LuzhaDukagjin PupovciLaura KryeziuLavon Bajrami, Kryetarët e Komunave Mytaher HaskukaLutfi HaziriArdian Gjini, Refki Suma, Qëndron KastratiXhafer TahiriRamiz Lladrovci, Gazetarët Besim DinaAdriatik KelmendiMilot HasimjaLeonard KerqukiJeta XharraArben AhmetiAlaudin HamitiArsim LaniFehmi Ferati Ministrat Dhurata HoxhaShyqiri Bytyqi, Dijana Zivic, nga Odat Ekonomike, American Chamber of Commerce in Kosovo – Oda Ekonomike Amerikane në KosovëArian Zeka dhe Berat Rukiqi, arkitektin Visar Geci, Drejorin e Institutit Onkologjik Ilir Kurtishi, aktorin Jeton ZogjaniDardan IslamiTaulant FL Hoxha dhe Besnik Tahiri.

Bleje një pemë, gjejë një vend, mbjelle, ujite, fotografo, posto në rrjetet sociale dhe nomino persona të tjerë.

#PlantATree
#MakeItGreen
#makeItClean
#PlantaTreeChallengeKosovo

Shumë prejt tyre kanë filluar t’i përgjigjen.

Besim Dina tashmë e ka mbjellur një.

Ai edhe ka nominuar disa persona.

#PlantaTreeChallengeKosovo / Sfida “Mbjellë një pemë”

Tash sfidoj / Now i challenge
Yllka Lila
Leonora Bajraktari
Shpetim N Agusholli
Iliriana Osmani
Ylber Asllanaj

Bleje një pemë, gjejë një vend, mbjelle, ujite, fotografo, posto në rrjetet sociale dhe nomino persona të tjerë.

#PlantATree
#MakeItGreen
#makeItClean
#PlantaTreeChallengeKosovo