Në Londër ndërtohen kabina prej druri për të pastrehët

Kabinat modulare të bëra nga panelet prej druri të hollë janë duke ofruar strehim të përkohshëm për njerëzit e pastrehë në Londër, shkruan Dezeen.

Dhjetë prej kabinave parafabrikuara, të dizajnuara nga studioja arkitekturore e Londrës Reed Ëatts, janë instaluar brenda strehimit të natës 999 Club në Deptford.

Ato ofrojnë strehim të sigurt dhe të përkohshëm për njerëzit që flenë në rrugë./Ndertimi.info/OxygenPress.info