Momenti prekës kur Bob Dole nderon të ndjerin George H.W. Bush

Ish-senatori Bob Dole ka nderuar presidentin e ndjerë George H.W. Bush, duke u ngritur nga karrigia me rrota.

Ai u ndhmua që të bëntë këtë gjest, që mori vëmendjen e të gjithëve.

Megjithë vështirësitë fizike, dhe shëndetësore, ai nderoi mikun dhe ish-rivalin e tij, duke i bërë të gjitha nderimet si një veteran i Luftës së Dytë Botërore./OxygenPress.info