Mevlyde Saraçi mohon t’i ketë parë ato foto, paralajmëron padi për Flora Brovinën

Mevlyde Saraçi thotë se do ngre padi ndaj Flora Brovinës, për shpifje.

Ajo mohon ta ketë parë ndonjëherë atë fotografi të publikuar.

Sipas saj, çdo dokumentim e ka paraqitur në organet e drejtësisë e jo nëpër zyra.

Saraçi thotë se është ftuar nga Policia për deklaratë të hënën, dhe se atë do e bëjë.

Sipas saj, që nga vitit 2007 nuk është në asnjë parti, ndërkohë deklaron se kjo nuk është luftë politike dhe se Flora Brovinën e konsideron më shumë aktiviste se anëtare të ndonjë partie.