Mësoni ku mund t’i siguroni biletat për ndeshjen Kosovë-Maltë

Që nga e hëna, me 8 tetor, prej orës 17:00 fillon shitja e biletave për ndeshjen Kosovë-Maltë që do të zhvillohet në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Ndeshja luhet të enjten më 11 tetor, ndërkohë Federata e Futbollit të Kosovës ka dhënë detaje për shitjen e biletave.

Biletat shiten në dyqanet e kompanisë IPKO.

Këto janë pikat e shitjes:

Perandori Justinian nr.16 Prishtinë Pejton 38349700700

Rr. Sali Ceku nr.22, Prishtinë Dardania 38349700700

Sheshi Nëna Tereze (përballë bustit të NënësTerezë) Prishtinë Qendra Prishtinë 38349700700

Rr. Latif Hasani përballë Kuvendit Komunal, Ferizaj Ferizaj 38349700700

Rr.Adem Jashari afër Meridian në qendër, Gjilan Gjilan 38349700700

Bulevardi Shemsi Ahmeti 24 Mitrovicë 38349700700

Rr. NënaTereza nr. 414 Gjakovë Gjakovë 38349700700

Eliot Engel nr.61, Pejë 38349700700

Rezmi Ademaj nr. 34 Prizren Prizren 38349700700

Federata e Futbollit të Kosovës njofton se një person mund të blejë vetëm pesë bileta. Gjithashtu, për çdo fëmijë do të ketë nevojë për biletë dhe secili shikues duhet të ulet në ulësen e tij dhe nuk ka të drejtë askush të qëndrojë në shkallë të stadiumit./OxygenPress.info