Mësoni kodet ndërkombëtare të thirrjes, kur keni për të telefonuar dikë jashtë vendit

Austria  + 43

Australia  +61

Belgjika +32

Bosnia dhe Hercegovina +387

Britania e Madhe +44

Bullgaria +359

Cekia  +420

Danimarka +45

Egjipti +20

Estonia +372

Finlanda +358

Franca +33

Gjermania +49

Greqia +30

Holanda +31

Honk Kongu + 852

Hungaria +36

Irlanda +353

Islanda +354

Italia +39

Japonia +81

Kanada +1

Korea Jugore +82

Kosova +383

Kroacia  +385

Latvia +371

Lihtenshtajni +41

Lituania  +370

Luksemburgu +352

Maqedonia +389

Malta +356

Moldova  +373

Monako  +377

Norvegjia +47

Polonia  +48

Qipro + 357

Rumania +40

Slovakia +421

Spanja +34

Suedia +46

SHBA +1

Shqipëria +355

Tajvani +866

Turqia +90

Ukraina +380

Zvicra +41