Mësoni dobinë e lëvores së mandarinës

Lëvoret  e shumë perimeve dhe pemëve, me raste  kanë efekte të dobishme po aq sa ato. Nëse deri tani lëkurat e mandarinave i keni hedhur mos e bëni më.

Lëvoret e mandarinës kanë efekte të dobishme në shëndetin tuaj, ofrojnë sheqer në gjak dhe ndihmojnë në mbajtjen e një mëlçie të shëndetshme.

Përveç kësaj, disa studime kanë treguar se ndihmon sistemin e tretjes sepse lejon tretjen më të mirë të ushqimeve yndyrore.

Ato janë në gjendje të shërojnë:

Bronkit-Kollën

Bllokimin e hundëve

Problemet e tretjes

Kërpudhat në këmbë

Problemet fizike

Hipertensionin dhe takikardinë.