Mëngjesi pa kolona në pikat kufitare të Kosovës

Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar, mëngjesin e sotëm ka bërë të ditur se nuk ka pasur pritje të gjata në pikat e kalimit.

Në pikë kalimin në Merdare pritja është 10 deri 15 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 5 deri 10 minuta për të dalë nga Kosova.

Në pikë kalimin Dheu i Bardhë pritja është 5 deri 10 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 5 deri 10 minuta për të dalë nga Kosova.

Po ashtu bëhet e ditur se edhe në pikë kalimin në Jarinje pritja është 5 deri 10 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë nga Kosova.

Ndërkaq në pikat tjera kalimtare këto janë statistikat e freskuara brenda gjysmë ore nga Qendra Kombëtare për Menaxhim Kufitar:

Kufiri Muçibabë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Mutivodë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri HaniiElezit: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Vërmicë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Bërnjak: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Kullë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Qafë e Morinës: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë

Kufiri Qafë e Prushit: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë.

Kufiri Glloboqicë: pritja është 3 deri 5 minuta për të hyrë në Kosovë dhe 3 deri 5 minuta për të dalë